Bedriftsnyheter

Sertifiseringer

chnas

nyheter

Hjemmekino 4K laserp

Hjemmekino 4K laserp

2023-12-11

0.233 ultra-short China 4K Laser Projector Factory...

Ultra Short Throw La

Ultra Short Throw La

2023-12-11

China laser projector manufacturer developed ultra...

UST Laser 4K UHD pro

UST Laser 4K UHD pro

2023-12-11

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

 UST 4K Laser TV-pro

UST 4K Laser TV-pro

2023-12-11

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

HOTUS Training Finge

HOTUS Training Finge

2023-12-11

...

Smart lommeprojektor

Smart lommeprojektor

2023-12-11

Hotus Technology, a China Smart Business Projector...

Trådløs Bluetooth-ho

Trådløs Bluetooth-ho

2023-12-11

The wireless Bluetooth headphone has an active noi...

 Trådløst Bluetooth

Trådløst Bluetooth

2023-12-11

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Kontakt oss

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt oss, vi vil gi deg den beste servicen!
Kontakt nå

Hvorfor vi anbefaler bærbar projeksjon

2023-12-11

Sammenlignet med de vanlige videoavspillingsenhetene MP4, DVD, mobiltelefoner, datamaskiner og nettbrett, er projektoren som er liten i størrelse, men som kan projisere en stor skjerm, ny og moteriktig, og er dypt elsket av unge mennesker. Ta HOTUS Technologys H2 som et eksempel, campingentusiaster kan enkelt projisere en 20″-200″ skjerm. Tenk deg, etter en travel uke med arbeid og studier, helgen om tre eller to venner eller en familie som camper i villmarken, sent på kvelden og deretter plassert i teltet for å se en storskjermfilm, vil ukens problemer bli liggende bak seg . Hva tror du?


A.jpg


Fra bildeprinsippet, sammenlignet med mobiltelefoner, datamaskiner, nettbrett, tavler og andre enheter som retter lys til det menneskelige øyet, er den diffuse refleksjonen av projektoren mer vennlig for det menneskelige øyet. Projektorer projiserer lys fra projektoren på en lerret eller en vegg eller en flat gjenstand, og bryter det deretter fra skjermen til det menneskelige øyet, noe som gjør projektoren mindre belastende for øynene.


I tillegg, sammenlignet med tradisjonelle visningsenheter, som mobiltelefoner, TV, datamaskiner, nettbrett, vil projektoren projisere et større bilde, slik at folk alltid ubevisst vil holde seg borte fra skjermen når de ser på videoer gjennom projektoren, noe som også er mer gunstig. til beskyttelse av synshelsen til en viss grad.


B.png


For det meste av arbeidet i byen, å bo på landsbygda blant de sosiale dyrene, vil en "bærbar, personlig, sunn øyebeskyttelse"-projektor få det kortsiktige campinglivet til å legge til noen punkter av høynivåfølelse av komfort, men også for å oppnå stemningen til avslapning, for å nyte helgens fritid av den opprinnelige intensjonen.