Bedriftsnyheter

Sertifiseringer

chnas

nyheter

Trådløse Bluetooth-s

Trådløse Bluetooth-s

2023-11-27

Wireless bluetooth noise-canceling headphones perf...

Ultra Short Throw La

Ultra Short Throw La

2023-11-27

China laser projector manufacturer developed ultra...

Bærbar bedriftsproje

Bærbar bedriftsproje

2023-11-27

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Smart lommeprojektor

Smart lommeprojektor

2023-11-27

Hotus Technology, a China Smart Business Projector...

Aktiv støyreduserend

Aktiv støyreduserend

2023-11-27

The V10 active noise canceling Bluetooth headphone...

Trådløs Bluetooth-ho

Trådløs Bluetooth-ho

2023-11-27

The wireless Bluetooth headphone has an active noi...

Business bærbar proj

Business bærbar proj

2023-11-27

The smart projector B5, developed by Shenzhen port...

Kontakt oss

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt oss, vi vil gi deg den beste servicen!
Kontakt nå

HOTUS H2 utendørs campingprojektor

2023-11-27

Camping er klassifisert i konvensjonell camping, bilcamping og bobilcamping, og kombineres vanligvis med andre aktiviteter, som fotturer, fiske eller svømming. For konvensjonell camping går eller kjører campingentusiaster vanligvis kjøretøy til campingplassen. I daler, innsjøer og sjøkanter kan bobiler lage bål, grille, lage mat eller synge. Bilcamping, campingentusiaster bruker vanligvis biler som transport og forlater ryggsekker for campingaktiviteter.


1.png


For campingentusiaster er grunnen til at de vurderer Huitou Technologys H2-projektor fordi H2s skjermløse og kompakte kropp kun er 25 mm tykk, halvparten så stor som A4-papir, og veier kun 730 gram. Når du går ut, kan du bære den med deg som en bok og legge den i en hvilken som helst liten koffert eller skolesekk. Den er veldig praktisk og kan brukes når som helst.


2.png


Fra perspektivet til bildeprinsipper, sammenlignet med enheter som mobiltelefoner, datamaskiner, nettbrett og tavler som skinner lys direkte inn i det menneskelige øyet, er den diffuse refleksjonen av en projektor mer vennlig for det menneskelige øyet. En projektor projiserer lys fra projektoren på et lerret eller en vegg eller en flat gjenstand, og bryter det deretter fra skjermen til det menneskelige øyet, slik at belastningen av projektoren på øynene blir mindre.


A.png


I tillegg, sammenlignet med tradisjonelt seerutstyr, som mobiltelefoner, TV-er, datamaskiner og nettbrett, vil bildet som projiseres av en projektor være større. Derfor, når de ser på videoer gjennom en projektor, vil folk alltid ubevisst bevege seg bort fra skjermen, noe som er sikkert. Det er også mer gunstig for å beskytte synshelsen.