Bedriftsnyheter

Sertifiseringer

chnas

nyheter

Trådløse Bluetooth-s

Trådløse Bluetooth-s

2024-01-15

Wireless bluetooth noise-canceling headphones perf...

Ultra Short Throw La

Ultra Short Throw La

2024-01-15

China laser projector manufacturer developed ultra...

UST Laser 4K UHD pro

UST Laser 4K UHD pro

2024-01-15

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

 UST 4K Laser TV-pro

UST 4K Laser TV-pro

2024-01-15

China UST projector manufacturer developed ultra-s...

Interactive Educatio

Interactive Educatio

2024-01-15

...

Finger Touch Windows

Finger Touch Windows

2024-01-15

China Touch Interactive Projector manufacturer Hot...

 Trådløst Bluetooth

Trådløst Bluetooth

2024-01-15

Maintenance instructions: Store at room temperatur...

Smart projektor

Smart projektor

2024-01-15

Shenzhen Smart Projector factory Hotus Investment ...

Kontakt oss

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt oss, vi vil gi deg den beste servicen!
Kontakt nå

Best anbefalt DLP-projeksjon

2024-01-15

DLP og LCD er to optiske teknologier som brukes i projektorer.DLP digital optisk prosesseringsteknologi brukes til å projisere lys ved å sette bildesignalet gjennom digital prosessering. LCD-teknologi for flytende krystaller bruker på den annen side den brede effekten til flytende krystaller for å produsere bilder med forskjellige grånivåer og farger.


1.jpg


I tillegg til de forskjellige tekniske prinsippene inkluderer hovedforskjellene mellom DLP og LCD fargeevne, kontrastforhold, mørkt bilde, fargeseparasjon og reproduksjonsevne. LCD-projektorer har god bildefargemetning, rike lag, god fargeseparasjon og sterk gjengivelse kapasitet, men med lavere kontrastforhold og svakere mørk skjermfunksjon; DLP-projektorer har høyere kontrastforhold og rik representasjon av mørke og lyse detaljer, men med relativt dårligere fargeevne.


1.png


Generelt er noen få hundre dollar med projektorer brukt i monolitisk LCD-teknologi, denne projektoren selges veldig billig, prisen er mellom 100 ~ 1000, monolittisk LCD-projeksjonsprinsipp, er bruken av lysprojeksjon LCD flytende krystallplate projeksjonsbilde prinsippet, de dyreste komponentene inne i maskinen, det vil si en LCD flytende krystallplate, er kostnadene svært lave. Denne typen LCD-projektor er preget av lav lyseffektivitet, lav kontrast, smalt fargespekter, dårlig farge, kort levetid, kjøpe hjem med et halvt år eller så kan være i stand, lav pris, men det kostnadseffektive er også veldig lav, så det anbefales ikke å kjøpe.


2.png


Hva er fordelene med DLP-projektorer? Oppsummert kjennetegnes DLP av: høy lyseffektivitet, høy kontrast, lang levetid, høy presisjon og høye prosessvansker. Hotus H2, for eksempel, mesteparten av DLP-projektoren med Tyskland Osram lampeperler, lang levetid, de fleste virksomheter er annonsert som 30 000 timers levetid, i henhold til den daglige 8 timers brukstid, kan brukes i 10 år, denne kostnaden -effektiv kan ikke sies å være ikke høy.