Sertifiseringer

chnas

nyheter

UST Laser 4K UHD pro

UST Laser 4K UHD pro

2023-04-17

Shenzhen 4K projector supplier developed ultra-sho...

Interactive Educatio

Interactive Educatio

2023-04-17

...

Finger Touch Windows

Finger Touch Windows

2023-04-17

China Touch Interactive Projector manufacturer Hot...

Bærbar bedriftsproje

Bærbar bedriftsproje

2023-04-17

Hotus Technology, a China business projector manuf...

Bærbar DLP-projektor

Bærbar DLP-projektor

2023-04-17

Hotus Technology, a China DLP portable projector m...

Trådløs Bluetooth-ho

Trådløs Bluetooth-ho

2023-04-17

The wireless Bluetooth headphone has an active noi...

 Bærbart Mini Blueto

Bærbart Mini Blueto

2023-04-17

From the unknown so simpleUsed for mobile phones, ...

Business bærbar proj

Business bærbar proj

2023-04-17

The smart projector B5, developed by Shenzhen port...

Kontakt oss

Hotus Technology (Shenzhen) Co., Ltd.
Tel:+86-18922879583
Skype:bc@hotus.cn
E-Mail:rlouise@hotus.cn
Add: 4th Floor, Second building, Bailian Smart Equipment Industrial Park, Fuyong Town ,Baoan District, Shenzhen ,Guangdong ,China
Hvis du har spørsmål, vennligst kontakt oss, vi vil gi deg den beste servicen!
Kontakt nå

2023 Den 11. kinesiske informasjonsteknologimessen

2023-04-17

Den 11. China Electronic Information Expo (CITE2023) åpner i Shenzhen Convention and Exhibition Center (Futian) fra 7. til 9. april 2023. Årets messe er oppgradert fra de foregående, og gir deg en oppriktig og overraskende opplevelse av å delta på arrangementet.

Den 11. kinesiske elektronikkmessen åpner kl. 9 den 7. april på Futian Convention and Exhibition Centre i Shenzhen, Kina!

A.jpg

Med temaet "Innovasjonsledende, synergistisk utvikling" vil årets messe vise frem de siste utviklingsprestasjonene og trendene i Kinas elektroniske informasjonsindustri gjennom 30 profesjonelle utstillingsområder i syv paviljonger, inkludert CITE Theme Pavilion, New Display and Application Pavilion, Electronic Life Ecology Pavilion og Basic Electronics Pavilion. 1+1+7+N"-aktiviteter, med "1" åpningstoppmøte for CITE, "1" ny generasjon av innovasjonsaktiviteter for informasjonsteknologibransjen, "7" 7"-arrangementer på viktige kompetanseområder og "N" parallelle fora.

B.jpg

BB.jpg

"HOTUS Technology ble invitert av CITE og flyttet inn i Hall No.1! Som svar på CITEs oppfordring viste "Huitou Technology" ikke bare frem sin nye generasjon av intelligent interaktiv projeksjon, men lanserte også sine nye intelligente Bluetooth-lydbriller på utstillingen. Det var et flott tillegg til showet!

C.png

CC.jpg

CCC.jpg

Om morgenen den første dagen av utstillingen ble "Windows Smart Touch Interactive Projector HT1500" vellykket valgt som kandidat for utstillingens innovative produkter, og vant "11th China Electronic Information Expo Innovation Award", og skilte seg ut i denne utstillingen!

D.jpg

I tillegg fikk utstillingen også mye medieoppmerksomhet og dekning fra alle samfunnslag, og Huitou mottok invitasjoner fra forskjellige medievenner til å gjennomføre mange intervjuer. "Mr. Wang Guoyun, administrerende direktør i Huitou Technology, ble intervjuet av "Tianji.com", "Sina Weibo" og "Bajia". Wang Guoyun, administrerende direktør i Huitou Technology, ble til og med intervjuet av "Tianji.com", "Sina Weibo" og "Bajia" for eksklusiv dekning på stedet.

E.jpg

Under utstillingen fikk Huitou Technology mye interesse og kjærlighet fra venner fra hele verden, og standen var full av mennesker. Det er med din støtte at Huitou Technology har blitt det det er i dag!

F.jpg

FF.jpg

"WIT vil fortsette å gå videre og overgå seg selv for å bli den beste produsenten av intelligent produksjonsutstyr i Kina.